Det är roligt, spännande och lärorikt att släktforska, men samtidigt är det tidskrävande och det tar längre tid än man tror att leta sig bakåt i släkten det är många gånger svårläst med gammal text som gör att man lätt fastnar. Därför kan det vara önskvärt att få hjälp att släktforska.

Vill du veta vilka dina anfäder är hjälper vi dig att hitta dem. Det vi behöver är en persons namn, födelsedatum och födelseplats (stad/församling). Ju mer information du ger, desto enklare blir det att komma igång. Personen bör helst vara född senast omkring 1940 eftersom kyrkoböcker har en sekretessgräns på 70 år. OBS! Vi letar endast efter personer i Sverige (dvs i svenska kyrkoböcker).

Vi har ett fast pris per person och generation och du väljer själv hur långt bakåt du vill att vi ska försöka komma.

Vi använder följande prislista:
2 generationer       (6 Personer)      300 kr
3 generationer     (14 Personer)      700 kr
4 generationer     (30 Personer)    1500 kr
5 generationer     (62 Personer)    3100 kr
6 generationer   (126 Personer)    6300 kr
7 generationer   (254 Personer)  12700 kr

Detta innebär en kostnad på 50 kr per person. Om vi inte hittar en person så räknas naturligtvis kostnaden för den personen och den personens förfäder bort. Om du till exempel vill att vi forskar i fyra generationer (maximalt 30 personer) och vi bara hittar 20 av dessa personer, då betalar du givetvis bara för de personer vi hittar.

De uppgifter vi tar fram är personernas förnamn och efternamn, födelse- och döddatum, vigseldatum samt församling och eventuell plats för dessa händelser.

Enstaka personer
Vi kan även försöka att hitta enstaka personer när du har släktforskat på egen hand men av någon anledning har fastnat. Nu är det långt ifrån säkert att vi kan komma vidare eftersom det blir svårare och svårare ju längre bakåt man kommer och till slut finns det inte några kyrkoböcker att titta i. Men vi kan i alla fall göra en bedömning och ett försök att se om vi kan hitta något. Om vi får fram åtminstonde personens för- och efternamn tar vi 500 kr per person. För detta pris ger vi så mycket information om personen vi får fram. Om vi inte hittar någon information kostar det givetvis ingenting.

Leverans
Resultatet av släktforskningen kan levereras på flera olika sätt. Medan vi släktforskar lägger vi in all information vi hittar i vårt eget släktforskningsprogram E-släkt. Ni väljer själv om ni vill få resultatet som ett Word-dokument, ett PDF-dokument, en gedcom-fil som kan importeras i de flesta släktforskningsprogram eller i vårt eget släktforskningsprogram E-släkt.

Betalning
Du betalar ingenting i förskott utan betalar först när vi vet hur mycket information vi har fått fram.

Kontakt
Om du vill ha hjälp att släktforska kontaktar du oss via e-post:  (Adressen behöver skrivas manuellt.)


       E-släkt släktforskningsprogram - hjälp att släktforska
       Copyright (C) 2013-2015